Wat zeggen onze cliënten

Onze cliënten laten graag blijken hoe ze de dienstverlening van AVR Administraties & Belastingadvies ervaren:

 

Als startende zelfstandige ondernemer heb ik het eerste jaar zelf mijn administratie en belastingaangifte geprobeerd te doen.

Want je weet dat je in zo’n startfase spaarzaam moet zijn.

Het tweede jaar kwam ik er achter dat ik veel te veel tijd kwijt was met een aangifte.

Om die reden heb ik gezocht naar een kleinschalig bureau dat de grootboekadministratie, het financiële jaarverslag, de BTW-aangifte en de inkomstenbelastingaangifte op een prima manier regelt.

MAARN_CONSULT_LOGOInmiddels groeit mijn onderneming al een paar jaar en ben ik blij met de deskundige, persoonlijke, betrokken werkwijze van AVR Administraties & Belastingadvies. Als klant voel ik me hier beslist geen “nummer”!

September 2014, Maarn Consult, Lieme Huib Osinga

 


Wij van Brasserie Dichtbij te Amersfoort, hebben onze boekhouding bij AVR Administraties & Belastingadvies en dat bevalt ons al jaren prima.

Het voordeel van dit kantoor is de persoonlijkheid die het biedt .

Telefonisch altijd bereikbaar en op zeer korte termijn een persoonlijk afspraak.

Tevens nemen ze ons veel werk uit handen, onder andere subsidie aanvragen, belastingaangiften en de maandelijkse loonstroken. Kunnen we ons bezighouden met de dingen waar we zelf goed in zijn .

Met de eigenaar, Arjan van Ravenhorst, kunnen we altijd goed overleggen, onder andere over het loon van onze medewerkers, hij denkt altijd mee.

En een gedegen uitleg bij de jaarrekening. Ik zeg altijd een goede boekhouder verdient zichzelf terug en dat gevoel heb ik hier ook.

Facturatie per maand in plaats van 1 à 2 keer per jaar ervaren we ook als erg prettig, zodat de kosten gespreid worden.

Recensie geschreven door Ton Lippmann, eigenaar Brasserie Dichtbij (december 2015)

 


Tot enige tijd geleden heb ik een winkel gehad in Amersfoort.

AVR Administraties & Belastingadvies was in die tijd tot volle tevredenheid mijn boekhouder.

Toen ik met de winkel stopte hebben zij ook alles afgehandeld en heb ik voor wat betreft het financiële gedeelte nergens omkijken naar gehad. Ik kan echt iedereen aanraden zijn boekhouding door dit kantoor te laten verzorgen.

Recensie geschreven door Janneke Wolswinkel (december 2015)

 


Ik heb een café gehad in Leusden en heb momenteel een eetcafé in Huizen. De boekhouding, loonadministratie, belastingzaken e.d. (zowel privé als zakelijk) heb ik ondergebracht bij AVR Administraties & Belastingadvies. Dat was in Leusden al zo en omdat ik erg tevreden ben over dit betrouwbare kantoor is dat nu in Huizen nog steeds zo.

Er wordt secuur gewerkt en als er vragen of problemen zijn wordt dit uitgezocht en opgelost.

Recensie geschreven door Hans van Gils (december 2015)

 


Sinds 2010 hebben wij onze administratie bij AVR Administraties & Belastingadvies onder gebracht.

Hiervoor waren wij klant bij een kantoor dat hoegenaamd gespecialiseerd was in onze branche, van Ravenhorst heeft onze administratie opnieuw op gezet en correcties uitgevoerd op voorgaande jaren, en uiteindelijk bleek dat wij te veel belasting hadden betaald.

In de loop der jaren heb ik waardevolle adviezen gekregen van Arjan van Ravenhorst en dit toegepast op ons bedrijfsvoering.

Sinds 3 jaar doet AVR ook onze loonadministratie.

Ik kan AVR als kantoor en de integriteit en belastingkunde van Arjan van Ravenhorst in het bijzonder, van harte aanbevelen.

Recensie geschreven door Bert Schoonderbeek, Boon Schoen- en Sleutelservice Amersfoort (december 2015)